Empire Blog

Empire Blog

Véleményem az oktatásról

Lenne benne innovációs lehetőség

2022. szeptember 25. - Empire Blog

A cikk ami segítségével ez a poszt készült.

Mint diák mondom: Felháborító amit a kormány művel velünk és az oktatásunkkal! Felháborító hogy a kormány apparátus nem képes biztosítani a megfelelő hőmérsékletet! Helyette még mindig minden más fontosabb mint az oktatás helyzete! Egyre lejjebb csúszik az oktatás a fontossági sorrendben ami nem jó dolog! 

 

Sok sebből vérzik sajnos amit a kormánynak átfogó tervvel és csomaggal kellene kezelni! Pedagógus hiány van nyilván a fizetések miatt amit lehet olvasni! Nem hiába van tüntetés! 

 

Külön oktatásügyi minisztérium kellene akik az oktatás javításával foglalkoznak. Lehetne innovatív dolgokat is megvalósítani az oktatásba, lehetne tök jó is akár. De nem úgy hogy a gyerekekkel és a tanárokkal fizetetjük meg pár rossz döntés árát!

 

Ez a cikk teljesen rávilágít arra, hogy rossz idők vannak az tény, de az oktatást is érinti! Szegény diákok és a tanárok szerte az országba akik fáznak, a nem megfelelő tanulói környezet vagy a munkakörnyezetben! 

 

„Kinek mit intézett a maguk kormánya" Orbán Viktor miniszterelnök.

 

Az írás politikai véleményt nem tartalmaz hanem a kormány felé egy kritika és az egész országos helyzetet néztem a poszt megírásakor!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://empireblog.blog.hu/api/trackback/id/tr517939170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása